Cătălin Măruță s-a dus la mănăstire pentru a-și alina durerea cauzată de pierderea tatălui: „Ne-a întărit credința și ne-a adus liniștea în aceste clipe grele”

05 09. 2024, 09:42

Cătălin Măruță s-a dus la mănăstire, după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum. Prezentatorul de la PRO TV și-a alinat suferința vorbind cu Părintele Stareț Ioachim.

În urmă cu puțin timp, tatăl lui Cătălin Măruță, fost judecător la Tribunalul Gorj, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. 

“Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!🙏”, a transmis Cătălin Măruță. 

Cătălin Măruță a simțit nevoia să se reculeagă după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum, așa că a vizitat Mănăstirea Lainci, acolo unde și-a deschis sufletul îndurerat în fața Părintelui Stareț Ioachim. 

Cătălin Măruță și-a condus tatăl pe ultimul drum 

Cătălin Măruță susține că discuția purtată cu Părintele Stareț Ioachim i-a alinat sufletul îndurerat și i-a adus liniștea în aceste momente grele.

„Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru că v-ați gândit la mine în aceste momente de durere, la pierderea tatălui meu. Fiecare gând bun și fiecare gest de sprijin m-a ajutat in această perioadă dificilă. Mi-ați oferit puterea de a merge mai departe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ieri am avut binecuvântarea de a sta la povești cu Părintele Stareț Ioachim de la Mănăstirea Lainici, un om cu o înțelepciune și o căldură sufletească rar întâlnite. Cuvintele sale ne-au alinat sufletul. Sunt recunoscător pentru acest moment de lumină și pace, care ne-a întărit credința și ne-a adus liniștea în aceste clipe grele”, este mesajul postat de prezentatorul de la PRO TV pe rețelele de socializare. 

Andra avea o relație bună cu regretatul 

”Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul publicat de cântăreață. 

Sursă foto: social media